donderdag 3 mei 2012

Duurtrainingen


Ik voelde goed  in mijn benen dat het een heftige tijdrit was geweest. Ik was ook aan het twijfelen of ik nu wel mijn benen moest gaan los fietsen of dat ik met mijn benen om hoog moest. Ik besloot om toch even een rondje te gaan fietsen, in de hoop dat de spasme in mijn linkerbeen minder zou worden. Dit was redelijk gelukt maar helaas nog niet helemaal zoals ik zou willen. Er zat niets anders op dan de rest van de zondag rustig aan te doen en lekker op mijn bed een luisterboek te luisteren.   

Op de maandag (Koninginnedag) ging het al weer een stuk beter. Ik was vrij dus ik besloot een lekker stukje te gaan fietsen. Ik dacht ik rij richting de zeelandbrug en zie wel hoe het gaat. Het ging dan eigenlijk ook best wel goed en besloot om verder te gaan fietsen naar Zierikzee. Maar ja wie heen fietst moet ook weer terug en de laatste paar km kreeg ik toch wel weer een beetje last van mijn benen, misschien was het beter geweest om de maandag nog even iets rustiger aan te doen.

Op de dinsdag stond eigenlijk een rustdag, maar omdat de hulp in de huishouding op woensdag kwam heb ik de dinsdag en de woensdag maar even omgedraaid en ben ik dinsdag weer een stuk gaan fietsen nu maar niet naar de zeelandbrug maar  via Wilhelminadorp naar Wolphaartsdijk en dan via s-Heer Hendrikskinderen naar Wilhelminadorp en dan weer naar Goes, dit was ongeveer 22.5 km.


1 opmerking: